Lindexin kevätkampanjan kasvo

Pistäydyin eilen aamulla Polhemilla Lindexin pressiaamiaisella. Paikalla saatiin kuulla ensimmäisten joukossa Lindexin 2016 kevätkampanjan kasvo, joka on näyttelijä ja tyyli-ikoni Sienna Miller! Sienna Hearts Lindex -kampanjan mallisto koostuu ihanista 70-lukua henkivistä vaatteista ja asusteista, jotka lanseerataan 31.3. kaikissa Lindex-myymälöissä ja osoitteessa lindex.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuvia mallistosta tulossa huomenna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s