Sienna Hearts Lindex

Tässä lupaamani Lindexin tulevan malliston parhaimpia paloja. Valitsin postaukseen lempi asukokonaisuudet upean Sienna Millerin päällä, joka siis toimii kyseisen kevätkampanjan kasvona. Malliston teema on boho-chic, ja pidän siitä kovasti, koska 70-luku on mielestäni ihan parasta aikaa eritoten tyylillisesti. Tykkään vaatteissa ehkä eniten kuvioidusta ja liehuvasta vihreästä mekosta – voisi toimia ihan mainiosti esimerkiksi festareilla! Myös tuo kamelin värinen napitettu hame on ehkä pakko saada 🙂

SiennaHeartsLindex-2016-3SiennaHeartsLindex-2016-13SiennaHeartsLindex-2016-7SiennaHeartsLindex-2016-12SiennaHeartsLindex-2016-4SiennaHeartsLindex-2016-1SiennaHeartsLindex-2016-9SiennaHeartsLindex-2016-8Kuvat: lindex.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s