Uusi sisustuselementti

Halusin vain tulla toivottamaan teille ihanaa vappua! En ole ollut pariin viikkoon aktiivinen täällä blogissa, sillä musajutut ja pressiviikot on vieny kaiken ajan. Mutta nyt oon taas mukana geimeissä!

Vappuna otetut kuvat on kätevä tulostaa vaikka suoraan puhelimesta uudella HP:n Officejet Pro 6230 ePrinter -tulostimella, jonka sain testiin. Tulostimella voi tulostaa kaksipuoleisesti, joka säästää paperia sekä langattomasti wifillä. Kyseisellä tulostimella voi hyödyntää mobiilitulostamista lataamalla ilmaisen HP ePrint -sovelluksen App Storesta tai Google Playstä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_0221Tämä Lunasta otettu kuva olisi esimerkiksi upeeta tulostaa ja laittaa raameihin. Me toivotetaan vielä kerran ihanaa vappua kaikille!

 

*Tulostin saatu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s