Longchamp aw 2016

Olin hetki sitten tutustumassa Longchampin syysmallistoon ja rakastuin! En oo pitkään aikaan ollu näin innoissani mistään mallistosta, sillä kaikki oli vaan niin täydellistä! Väreissä oli paljon maanläheisyyttä ja ruskaa. Kaikki murretut sävyt oli tosi keskiössä kyseisessä mallistossa, josta löytyi nahan lisäksi muitakin materiaaleja niin kuin esimerkiksi mokkaa ja lampaanvillaa. Tokavikan kuvan ratsastussaappaan henkiset kengät oli rakkautta ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s