Instrun pisteellä

Postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.

Bloggers’ Inspiration Day:ssa Kattilahallissa oli eräs piste, joka houkutteli upeilla aurinkolaseillaan ja kehyksillään. Kyseessä oli Instrumentariumin piste, jossa oli esillä Solaris aurinkolasimallistoa sekä uusi Fuzion Step into the world -kehysmallisto. Näyttävien aurinkolasien lisäksi ihastuin todenteolla kyseiseen kehysmallistoon, joka on saanut inspiraationsa eri puolilla maailmaa sijaitsevista luovasti koristelluista portaista ja katutaiteilijoista. Oli upeaa, että myös tällaisille mustanpuhuville pukeutujille löytyi mallistosta ihania kehyksiä, sillä koristelut löytyivät myös kehysten sisäpuolelta. Kehysten värit ei kuitenkaan ollu liian räikeitä vaan mukana oli enimmäkseen punaisen eri sävyjä sekä sinistä ja keltaista. Tykästyin eniten pyöreisiin malleihin, josta löytyy kuvat postauksen lopusta. Lasit sopivat mielestäni hyvin täydentämään asukokonaisuuttani. Tykkäsin kuitenkin ihan kaikista malleista, koska ne oli sopivan selkeitä ja klassisia. Värikkäillä kehyksillä voi lisäksi lisätä lisää väriä tummaan asukokonaisuuteen.

Solariksen aurinkolasivalikoimasta lemppariksi valikoitui Diorin lasit, jotka löytyvät neljännestä kuvasta. Niissä on sopivasti kissamaista fiilistä ja trendikäs heijastava pinta. Tykkäsin kyseisistä aurinkolaseista sen takia, koska en itse omista vastaavia ja siksi, koska ne oli sopivan näyttävät ja sisälsi hauskat yksityiskohdat. Omistan yhdet Diorin lasit itsekin ja ne saa kyllä aina kehuja, kun lähden ulos. Mulle tärkeintä aurinkolaseja valittaessa on istuvuuden lisäksi tietysti niiden ulkonäkö. On myös tärkeää, että lasit sopii monen eri asun kanssa ja että ne kehystää hyvin omien kasvojen muotoa. Tykkään myös tosi paljon Ray-Banin eri malleista, koska ne on niin ihanan kevyitä päällä. Tänä kesänä aurinkolasimuodissa nähdään paljon värikkäitä linssejä ja sporttisia malleja. Sekä pyöreät että kissamaiset kehykset on myös edelleen in tänä vuonna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on teille lukijoille etukoodi, jolla saa jopa -25%:n alennuksen kaikista kehyksistä ja aurinkolaseista! Kirjoittamalla etukoodin FUZION tai sanomalla sen Instrun liikkeessä saa alennuksen.

Kolme viimeistä kuvaa Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki.

2 comments

  1. kysyn vaan · Touko 20, 2016

    Mistä tunnet Jessican avomiehen Tonin? Olette ainakin FB-kavereita.

    Tykkää

  2. Sharon · Touko 21, 2016

    Meillä on yhteisiä tuttuja. En halua kommentoida asiaa sen enempää.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s