Visio Festival -arvonta!

Koko kesä on täynnä erilaisia festareita. Oon osallistumassa ja esiintymässäkin niistä muutamissa, mutta siitä infoa myöhemmin! Yksi tosi kiinnostava tapahtuma heinäkuun ekana viikonloppuna on elektronisen musiikin festari Visio. Visio Festival järkätään Kalasataman Teurastamolla Helsingissä ja mukana on tosi kovia nimiä sekä koimaasta että maailmalta. Kaksipäiväisessä urbaanin festarin kavalkadissa mukana ovat mm. Todd Terje & The Olsens, Levon Vincent, Detroit Swindle, Hunee, Joey Anderson, Trevor Deep Jr., Roberto Rodriguez, Club La Persé ja Kristiina Männikkö. Visio:ssa yhdistyvät musiikki, korkeatasoiset visuaaliset sisällöt sekä kansainvälisen tason festaritunnelma.

Lisätietoa löytyy nettisivuilta: www.visiofestival.com

VISIO FESTIVAL

1.-2.7.2016 Helsinki, Teurastamo

Kahden päivän liput 85€. Liput Tiketistä.

VISIO FESTIVAL POSTER 1

Nyt  lukijoillani on mahdollisuus voittaa liput Visio festareille! Arvon kaksi kappaletta kahden päivän lippuja viikon ajan. Arvonta alkaa tänään ja loppuu viikon päästä 22.6. keskiviikkona. Osallistua voi kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin oman sähköpostiosoitteensa. Onnea arvontaan! 🙂

FB BANNER

Täytän itse asiassa tänään torstaina 27 vuotta! Terveisiä Israelista – tänäkin vuonna vietän synttäreitä ulkomailla. Viikonloppuna frendin häät, joten tuun takaisin vasta ens viikon tiistaina. Sitä ennen tulossa postausta myös Israel-tunnelmista 🙂

18 kommenttia artikkelissa “Visio Festival -arvonta!

  1. Olen mukana, festarit kiinnostavat aina. Minullakin on synttärit, täytän 28 vuotta, jo:))

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s