Ruissi -18

Heti perään kuvapläjäys Ruissalon Ruisrockista, jossa tunnelma oli tänäkin vuonna ihan huipussaan. Oltiin Didemin ja Maryamin kanssa huonekavereita Börssissä ja vietettin yhdessä koko viikonloppu. Vaikka hotelliyöpyminen olikin erittäin tyyristä, oli festariviikonloppu huikee. Miten ihana oli ottaa aurinkoa vesibussissa ja juoda lasi skumppaa sekä laulaa yhteislauluna lempibändin biisejä frendien kanssa auringonpaisteessa! Tänä vuonna oli mieletön artistikattaus. Eniten odotin Years and Yearsiä, Anne-Marieta, Dua Lipaa, Almaa, N.E.R.Diä, Haloo Helsinkiä ja Clean Banditiä. Näistä viimeisimmässä itkin lähes koko keikan, koska rakastan heidän musiikkiaan. Uskomattomat laulajat ja niin inspiroivaa musiikkia. Täytyy myöntää, että Haloo Helsingin keikka oli myös yksi Ruissin parhaita. Olen nähnyt heidät aikaisemminkin, mutta aina älyttömän hyvä meininki ja Ellillä upee lavakarisma!

Jengiä oli paljon, joten Influencer-passi helpotti paljon liikkumista alueella. Meille oli pystytetty jälleen tänä vuonna oma pieni bäkkäri, jossa saatiin heittää vähän small talkia ja syödä namia. Muutama keikka taisi jäädä välistäkin, kun laiskotti ja teki mieli vain jäädä hetkeksi paistattelemaan päivää säkkituoleihin. Kiitos tuhannesti Mellakka Helsingille tästä hengähdyspaikasta ja muutenkin koko viikonlopusta!

Ruisrock rulez 4 eva ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s