Miksi olen somessa?

Ennen matkapostausten julkistamista kerron hieman taustaani bloggaajana ja somettajana. Kaikki alkoi siis vuonna 2007, kun olin au pairina Israelissa Jerusalemissa. Oikeastaan olin siellä yhteensä vain yhdeksän viikkoa ja asuin amerikkalaisessa perheessä, jossa oli kaksi lasta. Totuus on se, etten ole kovin lapsi-ihminen ja se, että vanhempani olivat huolissaan pääsenkö yo-kokeiden englannista läpi, joten he lähettivät minut sinne puhumaan englantia 😀 Selviydyin lopulta englannin kirjoituksista kiitettävästi.
Joka tapauksessa siellä Israelissa ollessa aloin miettiä miten voisin näppärästä kertoa kuulumisiani mahdollisimman monelle ystävälle yhtäaikaa. Aloin kirjoittaa päiväkirjaa Livejournaliin, johon lisäsin satunnaisesti myös kuvamateriaalia. Jostain syystä sinne alkoikin tulla enemmän jengiä ja ihmiset olivat kiinnostuneita mitä mun elämässä seuraavaksi tapahtuu. Ennen vanhaa kommentteja saattoi tulla blogiin päivittäin jopa yli sata kappaletta ja siihen huomioon jäi helposti koukkuun… Siirsin höpöttelyt reissun jälkeen Bloggeriin ja siitä se sitten lähti. Silloin suomalaisia blogeja oli yhteensä vain kourallinen. Olen tämän jälkeen kirjoittanut blogiani eri alustoilla mm. Indiedaysille, Nrj:hin, VMP Groupille ja City-lehden nettisivuille. Olen ollut myös vierailevana kirjoittajana esim. Stadiumin nettisivuilla treeniblogin muodossa sekä kirjoittanut omaa palstaa City-lehden printtiin. Kirjoittaminen on ihanaa!
Pakko paljastaa, että yksi syy bloggaamiselle oli ennen juuri se miten paljon siitä sai huomiota. Nautin kaikenlaisesta kohauttamisesta ja turhan metelin nostattamisesta. Kunhan minusta puhuttiin jossain muodossa. Se oli ehkä oman huonon itsetunnon tyydyttämistä ja samalla itseensä tutustumista. Sen kuvan minkä annoin itsestäni oli lopulta melko väärä, koska en ollut tuonut itseäni aidosti esiin. Mutta sitä se on tänäkin päivänä, kun ihmiset muokkaavat itseään kuviin ja kaikki on vain pintaa. Rakastan kuitenkin montaa asiaa, jotka liittyvät somettamiseen, ja sen takia tätä yhä teen. En vain enää ole kiinnostunut tyrkyttämään itseäni joka paikkaan, vaan enemmänkin ottamaan kantaa asioihin, vaikuttamaan ja kertomaan oma mielipiteeni. Tätä kautta voi myös auttaa muita ja saada oma ääni kuuluviin niin, että se mahdollisesti voi tuoda muille ihmisille jotain hyvää. Itselleni blogi ja somet ovat tapoja ilmaista itseäni. Se on väylä, joka on vienyt mukanaan sieltä vuodesta 2007 saakka. Tämä on paikka, jonka parissa olen kasvanut. Negatiiviset kommentit ovat tehneet minusta vahvemman tyypin. Tauko oli paikallaan, mutta haluan jatkaa. Jakaa matkailun ilosanomaa, ja potkia jengiä persuksille. Jokaisena päivänä meillä on nimittäin mahdollisuus kokea uusia asioita, joten lähdetään välillä pois sieltä somesta ja kohdataan elämyksiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat vuoden 2017 Ping Helsinki vaikuttajamarkkinointitapahtumasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s